Nydelige hunder

tirsdag 27. april 2010

Den lange ventetid...

Ventetiden for å få valp er lang, hele 8 uker! I mellomtiden går tiden til skole, arbeid og friluftslivet. I Molde har det endelig begynt å bli litt varmere temperaturer, det går faktisk an å sette seg ned i solen litt og slappe av uten å fryse. Det er godt...

Jeg får stadig oppdatering om valpene, med fine bilder til. Det gjør ventetiden kortere og førstkommende helg (1-2 mai) skal jeg endelig få hilse på de små nurkene. Da er de 4 uker gamle og det er bare 4 uker med arbeid og eksamenstid før jeg får hente hjem min egen lille prikkevalp... Spennede tid i vente!

Ventetiden skal drøyes med å lese et par hundebøker og jeg må sannelig sette igang nå om jeg skal bli færdig. Først skal jeg lese "Mental aktivisering" av Anders Hallgren før jeg skal begi meg ut på "Lydighet i teori og praksis" av Egtvedt og Køste!

Når min ventetid er kommet halvveis så starter ventetiden for min bror. Han skal nemmelig få seg en liten rottweilervalp i slutten av juni. Forventet fødsel der er 2 mai. Spennede tid for han også.

Legger ved noen bilder fra utsikten i Molde. (tatt med mobil!)

Solen var på vei til å gå ned! Du ser klart at det er utrygt for regn.


Som sagt så gjort! Regn ble det...


Hurtigbåten i regn på vei inn til kai i Molde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere