Nydelige hunder

tirsdag 20. juli 2010

15 uker gammel.

Nico vokser og vokser:) Er nå blitt 15 uker og ganske stor. Hele 20kg(!) har han tydeligvis blitt om synet og vekta ikke lurer meg.

Sist lørdag tok vi turen til Elnesvågen for et "hundetreff", hos min venninne der. Hun har 2 boxere. En som bare er 1 1/2 uke yngre enn Nico og en voksen en på 2-3 år (husker ikke helt, tror det er rundt 2 1/2 år). De lekte veldig bra, vi gikk en GOD tur og koste oss mye:) Tok selvsagt en god del bilder også...


Her er tøffe Aaroh. Boxervalp, men det klarer vell de fleste å se. Han og Nico er ulike som dag og natt. Nico er myk og dempende, skal ikke mye til for å "korrigere" der i gården. Mens Aaroh er tøff i trynet, om du sier nei så sier han "grrr" så de er jo stikk motsatt. Men de leker ganske bra sammen. Og regner med det blir enda bedre når Aaroh blir eldre:) Nico er jo en duracellkanin som går og går og går. Mens Aaroh stakkars blir litt overkjørt og raskere sliten. Men dette jevner seg ut! Nydelig er han okke som ;)


Nico med kenguru-blodet! Som jeg har understreket før. Nico MÅ da egne seg fint til agility etterhvert:) Han er som en sprettball! Spretter rundt på plena, gulvet, senga... Egentlig overalt! Men han hopper heldigvis ikke like mye på folk lengre:) Likte bildet da, var litt blinkskudd!


Gutta på løpetur! Litt feigt, 2 mot 1. Men de hadde det gøy sammen;)


Er Aaroh hissig her? Eller fikk han bare et kick...


Til sist et portrettbilde av Nico! Nydeligste dalmatineren i verden (syns jeg!). Plasserte han på en stein i skogen. "Sitt"... "Veeeent".... Knips knips knips:) Noen fine bilder ble det da også! Veldig fornøyd med dette bildet hvertfall.

Ellers så går jo dagene, vi har begynt å snuse på fvf. Men kan ikke si vi er kommet langt enda nei :p men det blir nok med tiden! Target er inne, innkallingen er ganske bra når det ikke er for MANGE forstyrrelser... Gleder meg til å gå fremover her nå! OM jeg får det til :)

Ellers så er vi påmeldt dobbeltutstilling på støren i slutten av august. På trondheim hundefestival!! Samtidig er vi påmeldt hundekurs helga 15 august:D Blir spennende!! om vi bare kunne lært oss LITT før den tid, slik at vi ikke er helt blank *kremt*

3 kommentarer:

 1. Fine bilder, ser ut som dere har det strålende:)
  Kos dere videre.
  PS: tror nok han blir en stor kar:)

  SvarSlett
 2. Takk Zebra :)
  Ser ut som han blir ganske stor ja, hvertfall lang i ryggen! :) hehe!

  SvarSlett

Følgere