Nydelige hunder

mandag 2. august 2010

Lek lek lek!

Det er MYE lek for tiden :) Nico har blitt 17 uker nå og vokser fremdeles. Er ikke økt så mye i vekt de siste ukene men 1 kg har det blitt. Så nå er han nok 21kg.

Vi var i Molde hele uke 30 og kom til Aure igjen i dag. Bronto var selvsagt med han også... Vi har vært på hundetrening 2 ganger (mandag og torsdag) og vært mye på besøk hos Ingrid som eier 2 boxere (en voksen å en valp på samme alder som Nico). Det har vært gøy og litt komplisert også!

Nico er fremdeles seg selv og fremdeles underdanig stakkars! Så nå skal vi kun hilse på eldre hunder (over 3 år) og som er trygge og rettferdige :) Dette trenger han. Siden han er underdanig så blir han alt for lett mobbeoffer for gærne unghunder og det er IKKE bra og IKKE aktuellt... Mobbing er ikke sørlig kult og hjelper nok ikke på Nicos skepsis på andre hunder :-/ De er jo så bråe i bevegelsene!! Så hvis det er noen som har trygge hunder i møre og romsdag/sør-trøndelag området så rop gjerne ut :)

Vi øver fremdeles lydighet og til utstilling. Og utgangsstillinge begynner å bli braaa :D Må legge på kommando og jobbe meg videre til fvf... Kassametoden funket jo til slutt når det plutselig løsnet, og da gikk det raskt fremover :) Endelig!

Ellers så går det mye i LEK LEK LEK! For Nico sin del:) Vi lekte med litt hunder i Molde (korttenkt fra min side!). Og møtte en mops i dag, men der ble det ikke noe lek da mopsen var "redd" Nico *sukk* Så Nico tok seg en skikkelig runde på plena med Bronto!

Så har jeg IGJEN tatt en HAUG med bilder :) Men skal selvsagt ikke legge ut alt nei! Men noen må jeg da dele...

Nico og Aaroh møtte en Terv! Den var utrolig skummel i starten. Men når den ikke var ute etter dem så var den jo ganske gøy ;)


Møte med en skummel groendaltispe!


Nico og Aaroh springer med leke! Aaroh på jakt her!!


Så har Aaroh leken å Nico i full jakt :)


De er da bra søte ilag også!


Håper dere koser dere med bildene!

2 kommentarer:

  1. Så flinke dere er til å sosialisere og trene, kjempebra:)
    Fine bilder også.

    SvarSlett
  2. Takk Zebra :) Jobber for å få Nico trygg på andre hunder...
    Den terven var kjempeskummel i starten. Den sprang for å hilse på Nico i starten og Nico HYLTE før han engang var borti han :-/ Men ble tryggere etterhvert heldigvis :)

    SvarSlett

Følgere