Nydelige hunder

fredag 6. august 2010

Flinke Nico!

Nico er blitt så flink :) I går var han hjemme fra 8-13:30! Og han hadde ikke gjort noe, ikke tisset/bærsjet, og ikke ødelagt noe... SUPERT. Og ikke minst, han sov når jeg kom hjem så dette går bra ;)

Ellers så har vi vært et par turer i skogen, men ikke lange turer. Plukket kantarell og blåbær! Og skal en tur til i morgen for å plukke mer blåbær som vi kan lage sylte av *nam* Samtidig var han løs når jeg klippa plena sist nå, og det gikk også bra. Er en smart valp så han holder seg unna klipperen :)

I dag hadde vi første møte med torden og lyn. Det brakte løs og blinket rett utenfor vindu. Huset vibrerte litt pga smellene. MEN Nico brydde seg ikke stort:) Håper det vil bli det samme på nyttårsaften. Slike ting er Nico veldig flink til å takle, rolig og reagerer så vidt på at det er noe som skjer.

Ellers så trener vi så å si daglig her :) Et par etapper med trening om dagen blir det jo! Litt lydighet (der utgangsstilling tilbys i laaange baner) og utstilling der jegi springer en runde på plena, stiller opp hunden og belønner. Det er faktisk veldig gøy! Hvertfall når det faktisk vises fremgang i treningen.

Nico er nå 18 uker og 22 kg, så har økt 1 kg siden sist gang. Det er ikke stort, men han blir stor nok likevell ser det ut som :) Så det går bra! Han har spist litt dårlig de siste dagene, men dette går litt opp og ned... Ved neste forhandel skal jeg kjøpe Royal canin Dalmatian puppy! Dette må jo prøves ut, kanskje det blir forskjell på hunden også? Selv om Nico fungerer veldig bra på Eukanuba så føler jeg at han driter litt vell mye, samtidig som han ofte er luftig i magen... Så får se om forskifte vil bedre dette :)

Nico poserer i lyngen!


Nydelige Nico :)


Ligger å lytter!


Å leke litt med Bronto selvfølgelig!

4 kommentarer:

 1. Nyyyydelig Nico er :D

  Hilsen Djliyah & Spock fra Canis :D

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har det kjempefint:)
  Kos dere videre
  Hilsen Zebra og edb

  SvarSlett
 3. For en nydelig liten prikkegutt! :D Og så flinke dere er å trene! Vi må skjerpe oss litt der tror jeg, haha!

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer :) Kjempegøy å lese!! Er veldig fornøyd med prikken min altså, skal ikke se bort ifra at det blir en til etterhvert nei *fnis*
  Er jo ALLEREDE valpesyk her! :))

  SvarSlett

Følgere