Nydelige hunder

fredag 14. januar 2011

Nytt år, nye muligheter!

Ja, da er vi jo kommet til 2011. Og Nico er fremdeles full av hormoner :) Men dette merkes KUN når det kommer til andre hunder. han blir helt tullerusk og går ut av sitt gode skinn. Han lukker ører og munn, pølse gir han BLAFFEN i og konserten starter.
Men dette skal vi komme oss gjennom! Vi får bare arbeide med å finne noe som overgår andre hunder. Og arbeide med kontakt og at han fremdeles ikke får hilse. Hvor han har fått forventningene fra vet jeg ikke? Han har aldri brukt å hilse på hundene på hundeklubbe, de har vi bare trent ilag med og ikke HILST på. men likevell er han helt i 1000 når han ser en annen hund :) Men men!

I dag startet vi dagen med en tur ned til retiro (badeplassen), lengden på turen var ikke lang. MEN han sprang hele tiden slik som han bruker :) Og vi var ute i over 1 time. Og det sier seg selv at når man springer og herjer så blir man litt sliten!
Sola har endelig kommet frem igjen og det går an å ta bilder som blir fine og lyse igjen. Det er godt :) Tok 117 bilder i dag, så jeg har nok å plukke av! Ikke alle er bra, men noen. Dette er de jeg rakk å redigere før jeg drar på arbeid.

Ellers så har jeg og venninnen min (med boxer) meldt oss på utstillingen på Letohallen i februar. Så det blir KJEMPEspennende! Jeg kjenner at jeg allerede er litt nervøs, men men. Man får bare hoppe i det med begge bena og håpe at det går bra. Så håper jeg at Nicos hormoner kan roe seg litt den neste mnd... Det hadde vært SUPERT!! Vi har også reservert HOTELLROM!! Av alle ting :) Men det var faktisk den rimeligste løsningen når vi er så trege... Den minste hytten på campingplassen vi tenkte på var allerede booket! Jaja, slik er det bare. Vi slipper hvertfall å gå langt til utstillingen :) Og vi slipper å streve med å kjøre langt osv fra hotell til utstilling! For hotellet ligger faktisk på samme plass, nemlig Letohallen...

Her er bilder av godgutten fra dagens tur :D3 kommentarer:

  1. Åååå, han er utrolig flott altså! :D

    Lykke til på utstilling, det går nok kjempebra! :D

    SvarSlett
  2. Fina bilder på herrn. Lycka till på utställningen. Även vi ska iväg på utställning i februari men bara en inofficiella, så vi får hålla tummarna för varandra:-)

    Hoppas att hormonerna lugnar sig snart också!

    SvarSlett

Følgere