Nydelige hunder

onsdag 27. juli 2011

BH og MH

Det er lenge siden sist oppdatering her. Og siden sist har vi konkurrert LP klasse 1 for siste gang hvor vi fikk 184 poeng og førsteplass i klasse 1 :) Superfornøyd med det! Resultatet og video finner du på hjemmesiden min. Samtidig har vi tatt vårt andre cert og BIR på vestnes og sitter derfor med begge småcertene og mangler det store. Så jakten på storcertet blir nok påstartet neste år :) Håper vi klarer å hanke det inn!!! På vestnes ble vi også BIG, men ikke plassert i BIS!

Bildet er fra Vestnes!

Sommeren har bydd på regn regn regn! Jeg har vært hundepasser en helg for en søt rottweilertispe (Oscarberg's Crut) og gått noen fjellturer. Noen få finværsdager har det vært, men det kunne gjerne vært flere.

Bildet er fra toppen av steingeitfjellet :) På aure!

Må jo skryte litt av rosetten vår da! :) her er Nico med LP rosetten!
Og ett bilde til fra Vestnes utstillingen! Lovinda's Johnny Cash... BIG 1... Kan overhode ikke å oppføre seg :P Dommeren og eier holdt på å flire seg ihjel, og det at dommeren prøvde å vifte villt med sløyfa gjør det IKKE bedre!! Jeg tenkte IKKE på at det ble tatt bilde av udyret :P Men men! Må være tidenes BIG bilde??

Ellers så har jeg nå meldt på Nico til MH 10 september og en muligens ferdselsprøve 12 August :) Så dette blir en spennende høst... Ellers så satser vi på å debutere i LP klasse 2 i oktober så vil tiden vise om vi blir klar eller ikke :)

Det var alt for nå :) Over og ut! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere