Nydelige hunder

tirsdag 8. november 2011

Mission "get rid of stains" og utstillingstrening

utstilling nærmer seg med stormskritt, vi har vært ute og trent utstilling i dag :) Syns det går ganske greit! Han traver pent og står ok. Dette med ståingen har jeg ikke helt dreisen på altså, det er såå forvirrende syns jeg. Men men :) Det er bare å kaste seg i det. Hunden er under utvikling og slik som han står bra nå kan være helt feil om 1 år.

Filmet litt med mobilen, springingen ser dere ikke så mye av da. Men oppstillingen ser dere jo :)
Fristilling med leke som belønning/motivasjon :)
Overstilling med MAT som belønning/motivasjon :)

Og en video med manuell oppstilling!

Så om dere har lyst så skal dere få lov til å si hva dere syns såg best ut? :)

Samtidig filmet jeg Nico i går med litt weightpull! Bare et lite videoklipp av gladhunden ;)
Rare hunden min!

Vell, ellers så har jeg startet "mission get rid of stains" som overskriften sier så pent. Nico har 2 misfargede flekker, en på hver side av låret/haseleddet. Disse misfargede flekkene har plaget meg en tid nå så da vil jeg ha de BORT!! Jeg har prøvd white on white fra Chris Christensen, veldig fornøyd. Men denne tar gulskjær ikke brun/rød misfarging.
Slik ser den ut
Samtidig har jeg kjøpt KW's medicinshampo! Men denne må jeg bruke daglig over litt tid tror jeg :) For å se om den hjelper.
Og slik ser da den ut!
Jeg har søkt råd litt rundt om og jeg har fått tips om både kamillete og edikk :)

Så i går startet jeg. Hver dag nå skal jeg vaske med Medicinshampo/white on white blandet med edikkvann! :) Jeg tok første gang med edikk i dag og jeg tror jeg ser forskjellen allerede. Jeg HÅPER den tar misfargingen. Da skal jeg hvertfall bli kjempeglad :D

Jeg skulle igrunn bruke edikk 7%. Meen, vi hadde kun 35% i skapet så den tok jeg og blandet ut med vann i et glass slik at den ikke skulle bli for sterk :)

Så kryss fingrene folkens!! Her skal vi fjerne misfarging ;) Tror nesten jeg må prøve litt edikkvann på halsen også.
Dere ser misfargingen bak på kneleddet!
Da drar jeg på praksis! Senvakt i dag ;) Så håper jeg noen har orket å kommentere på utstillingsfilmene! Ja og gjerne tips på pelsstell også :)

Bjeff fra oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere