Nydelige hunder

mandag 14. februar 2011

Juniordebut

Fredag 11. Februar kjørte vi avgårde til Letohallen. Vi lå på Letohallen hotell og hadde gledet oss lenge. Jeg delte rom med Ingrid som har boxer og vi var da Nico og hennes to hunder. Hotellrommet var jo helt ok, ikke noe å skryte av sånn egentlig da :) Men greit var det jo!

Lørdagen skulle vi ikke stille før kl 12, så hadde god tid på morgenen. Men pga støyende naboer så var det opp av senga kl 7 på morgenen. Da begynnte folk og hunder å bevege seg rundt og bjeffing startet.
Det gikk ganske bra i ringen :) Kritikken finner dere på hjemmesiden min under utstilling. Men vi fikk rødsløyfe hvertfall og det er jo kjempebra. Ble nummer to i juniorklasse hannhund.
Søndagen gikk det enda bedre og vi fikk rødsløyfe og ble nummer en i klassen, da fikk vi også CK. Men plasserte oss ikke blandt de andre hannhundene. Desverre! Men er fornøyd med helgens resultater :)

Oppdretter gjorde det også bra og Jessica (Nico's søster) fikk to cert denne helgen :) Og det er kjempestas. Lovindas Fabian ble BIR på søndagen. Oliver (Lovindas Jackson Five) fikk CK på lørdag og ble fjerde beste hannhund.

En vellykket helg! Men vi er VELDIG slitne :) Både vi og hundene. Så nå skal vi slappe av i noen dager så får vi begynne å trene mot Sunndal i mai.

PS! Bilder fra LP-debuten finner dere på fotoalbumet :D Løp å se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere