Nydelige hunder

onsdag 5. oktober 2011

Røntgen

I dag har jeg hatt en travel dag. Stod opp 07:30 og tenkte "Faen, hvor er lommeboka mi??" stod opp, slengte Nico ut på plena og startet letingen. Men neida, ingen lommebok... Kjørte på høgskolen for å sjekke i bilen (siden vi var på kino i går, og brukte den bilen). Men neida, ingen lommebok. Så da bar det til Molde Dyreklinikk for røntgen, uten penger.

Vi kom inn i resepsjonen og satt der og ventet bittelitt før vi fikk komme inn. Gikk inn og Nico overfalte veterinæren med glede, han satt sprøyte som skulle få han til å sove. Den kunne svi litt, vell Nico bare logret hele veien gjennom den han :) hehe! Og så gikk veterinæren ut og sa at jeg skulle få fred med Nico et par minutter... Som sagt så gjort, han lå der i spenn. Hadde ingen planer om å sove akkurat, strittet imot. Så strøk jeg han og fikk han til å legge seg på skinka og da var det gjort. SNORK!

Nettopp sovnet
 Etter en stund kom veterinæren inn og han og en dyrepleier skulle bære han inn på røntgenrommet og ordne dette :) Så gikk jeg ut på venterommet imens! Mens jeg satt på venterommet så kom klinikkens hund gående, satt seg ved meg og fikk kos før den la seg ved bena mine. Søt hund hvertfall.

Etterpå kom de og hentet meg, Nico fikk oppvåkningssprøyte og viste meg bildene og forklarte litt hva NKK kom til å se på og slikt. Og forklarte at NKK's regler sier at veterinæren ikke kan si noe om grad, om hunden er fri eller ikke. Men han brukte å si ifra hvis bildene var skikkelig ille og det kunne han si at de absolutt IKKE var. Så fikk jeg se ryggbildene, forklarte litt der og han syntes det såg fint ut. Men han skulle se mer på ryggbildene senere. Jeg fikk de til å sjekke opp om jeg ikke fikk sende inn bildene av rygg inn til NKK, men nei det gikk tydeligvis ikke an... Jeg har dalmatiner og der er det ikke vanlig med spondyloserøntgen, så da får veterinæren i Molde ta seg av den biffen :) Men de såg fine ut da!! Såg ingen forkalkninger eller broer der...

Så gikk han ut for å gi oss litt fred mens hunden våkner til. Ville nok ta et par minutter. Jeg såg ned på Nico, det var såvidt gliper der så jeg sier "Er du våken Nico?" *dunk dunk dunk* halen slår, resten av hunden ligger helt rolig. Så jeg setter meg ned og stryker han litt og snakker med han mens han kvikner til og halen går. Så kom veterinæren inn og Nico ålet seg på bena. han SKULLE opp! Var litt "bambi på glattisen" først, men så gikk han overaskende stødig ut i bilen. Gikk inn og forklarte at jeg skulle komme tilbake og betale senere når jeg får fatt på pengeboken min.

Kom hjem, fikk Nico inn (noe kald). La han på stua og kledde på han et fleeceteppe :)
Ser noe stakkarslig ut?
 Sovnet relativt raskt kan man si...

 Så startet pengbokletingen. Jeg tok enda en tur til bilen på høgskolen for å lete der, men ingen pengbok. Så til kinoen og YES! Der var den. GODE GAMLE pengboka mi :D *lykkerus* så da slapp jeg sperring av bankkort, nytt førerkort og hele den pakka. Det er jammen stressende, og følelsen av å være hjelpesløs uten sin pengbok!!

Da er det bare å slappe av. Begynne å skrive miljøforedrag som jeg skal holde i MORGEN!! Og sjekke om Nico kvikner til etterhvert :)

Slik ligger han nå...
 Ja, foresten... Fikk et nytt halsbånd i posten i dag og er superfornøyd :D

FORNØYD!! :D <3

 

1 kommentar:

  1. Oi, så spennende at bildene endelig er tatt - og ikke minst så bra at alt gikk fint!

    Jeg fikk ikke sende inn ryggbildene til Euro heller, men de ble studert nøye uansett. Litt rart synes jeg, at det skal være så vanskelig å bare få registrert de bildene også, men shit au!

    Lykke til med resultatene!

    SvarSlett

Følgere