Nydelige hunder

lørdag 25. september 2010

Siste sommerdag?

Har vært treg med å oppdatere i det siste, men har vært utstilling på Tornes hvor vi ble BIR, BIG og BIS 4. Føler jeg ikke gjorde stor innsats for å få dette, da vi var eneste dalm-valp, eneste i gruppa :p Men det var jo en del raser i BIS da, så vi konkurrerte litt der ;) Veldig fornøyd med helga!

På torsdag ble Nico dårlig i magen, så vi fastet litt og kjøpte Zoolac. Han er mye bedre nå, men fremdeles litt løs i magen uheldigvis. Men regner med at det går seg bra til. Han er ellers i fin fin form og like livlig og glad som før. Han vokser hvertfall. Mandag veide han 26.7kg og i går da jeg veide han fikk jeg helt sjokk. 27.5kg! Så han vokser fremdeles denne gutten. Skulle bare mangle, han er jo ikke 6 mnd engang.

I dag 25. september var det plutselig sommervarmt og sol igjen. Så da tok vi likegjerne turen ut og tok litt av med kamera og endte opp med over 100 bilder. Kan selvfølgelig ikke legge alle ut i bloggen, men de fleste ligger på facebook. Og skal laste de opp til fotoalbumen til siden her i morgen etter arbeid.

Ellers så fikk jeg høre at broren til Nico ble BIR og BIG i dag og skal konkurrere om BIS i morgen. Krysser fingrene for "Oliver", Lovinda's Jackson Five. Nydelig gutt! Det er jo trossalt broren til Nico, så skulle bare mangle...

Men vil gjerne vise frem noen bilder av villgutten min :)

Posere er noe Nico kan godt! Selv om han var kledelig skitten på snuten!

Posering nedefra og opp. Matmor er vist både høyt og lavt!

Stolt eier av en pinne! :)

SLIK ser en GLAD hund ut! Smiler fra øre til øre.

Posere litt mer mellom all springinga.

Så tulle litt igjen. Springe opp og ned av vannet og apportere tang!

Her var han lengre ut enn han EGENTLIG følte seg komfortabel med. Og kom raskt opp MED tanget i munnen! :)

Så på tide å gå litt amok i sanden!

Innkalling!!! "Kommeeeeeer!"


Så i dag har begge to fått prøvd sin hobby! Nico sin hobby er springing/duracellkanining. Og min hobby er lydighet og fotografering :)

PS! Trykk på bildene for å se HELE greia!! :)

2 kommentarer:

Følgere