Nydelige hunder

tirsdag 26. oktober 2010

7 mnd om 1 uke.

Tiden flyr fremdeles den. Og det er bare 1 uke til hunden min blir 7 mnd. Allerede blitt så gammel, over halvveis mot 1 år. Tiden har gått utrolig raskt og det føles som om det bare er 1 mnd siden jeg hentet han hos oppdretter :)

Savner liksom litt den lille klompen som kulle ligge utstrakt på fanget uten noe problem. Nå må Nico nøye seg med å ha hodet på fanget mitt. Jaja, han er da hvertfall en skikkelig godgutt. Men kosen hund skal man lete lenge etter.

Ellers så har vi lekt oss med kamera IGJEN da, på Nico's bekostning ser det ut som. Han måtte hvertfall være modell, og modellen må jo bare finne seg i det fotografen skulle få lyst til å gjøre da. Så Nico stilte opp han, nok en gang. Flink modell er han hvertfall, selv om han tydelig ikke er like fornøyd med alt :)

Tøyleke på hodet! Hvorfor ikke? Nico skjønte hvertfall ikke poenget med å ha den på hodet.

Så vi skiftet det ut med noen "sol"briller. Eller rettere sagt, 3D-briller :) Ser at nico ikke syns brillene er noe særlig gøy, men ok liksom.

Han ble ganske tøff egentlig, fikk egentlig litt lyst til å se "men in black" av hele greia.

Så er det viktig at Nico får leke litt innimellom. Hvertfall når han er flink modell!

Så må han jo bare stille opp igjen da. Tøff?

Begynner å bli vandt til brillene :) hehe!


Ikke nok med photoshoot, men vi har hatt filmstund også. Trene litt LP :) Stå under marsj, fvf: sakte og vanlig, dekk fra holt, hopp over hinder og innkalling fra ditt. Og ikke minst hurtighet på dekk da :)
Her kan dere se filmsnutten vår...Nei, nå må natteravnene gå å legge seg. Kan ikke være våken hele natten heller :)

1 kommentar:

Følgere