Nydelige hunder

onsdag 20. oktober 2010

VINTER!!

Ja, da kom vinteren plutselig. I går kveld begynte det å snø og i morges lå det snø på plena. Da fikk Nico sitt første møte med denne hvite, rare, gufne og kule pulveret som lå strødd utover.

Vet ikke helt hva Nico syns om denne snøen enda, han syns den var litt i kaldeste laget når man tenkte på potene. Men samtidig smakte det tydeligvis godt og var morsomt å leke med/i. Så forhåpentligvis vil han være glad i snø hele vinteren...

Vi slo til og gikk tur fra kviltorp til flyplassen i dag, i kombinasjon med å hente ut en pakke på bunnåris på Årø. Koslig tur i passelig lengde. Nico sprang sikksakk hele veien! Ut i grøfta - over fortauet - ned i grøfta igjen... Kuuult med snø. På turen hjem slapp jeg han løs på en diger gresslette der, der sprang han jo villmann og lekte seg. Så var vi uheldig og fikk tett snø dalende ned og mot oss de siste 20 minuttene hjemover. Da såg jeg at Nico ikke syns denne snøen som kom dalende var noe særlig stas likevell :p den var ekkel og la seg på hodet så man måtte riste seg HELE tiden!!

I dag drog jeg frem fleesegenseren som vi hadde fått fra min venninne. Altså, den var ment på hunder JA... Og håper hurttadekkenet kommer i posten til helga nå, for nå trenger vi den. Men fleesegenseren holdt tydelig på varmen den også og Nico såg ikke ut til å ha særlig mye imot den heller. Litt dilldall tåler han jo!

Her kommer noen bilder fra dagens utflukt!

Nico i en spesiell stil!


Fleesegenseren på plass!! Ganske tøff?

Det er nemlig sååå kaldt at ikke alle potene kan være nedi!

Full fres!

Poserer som vanlig :)

Snøgutten med snø på øret <3


Så en liten videosnutt fra morgenturen da Nico fikk på kunstgressbanen med SNØ for første gang... Trodde sikkert vi var på en ny plass :)Og bare for å understreke det! Jeg er i JULESTEMNING :D Vinteeer og snø!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere