Nydelige hunder

fredag 15. oktober 2010

Miljøtrening

Ja, da er Nico blitt 6 mnd (2 oktober) og vokser fremdeles. Han er blitt 29kg og er en energibunt.

På torsdag 14. oktober drog jeg og Ingrid med våre to valper *kremt* unghunder til Moldesentrum for litt miljøtrening, eller skal man kalle det bytrening. Jeg tok buss først og måtte vente på trege Ingrid i sentrum, men hun kom da til slutt. Vi gikk først til torget hvor vi trente kontakt delux mens folk hastet seg forbi oss. Hundene var egentlig ganske flinke der de satt og tok kontakt og logret litt til tilfeldige forbigående som passerte. Det kom også en litt snål unge å glante skikkelig på oss. Noe spesiellt? Den stod lenge å bare såg på valpene og distraherte stakkars Aaroh. Selv om det kanskje var bra med litt utfordring. Så når han og faren gikk sin vei så snudde han, sprang bort til oss å strøk Nico på ryggen før han sprang avgårde!? Rare unger! Nico ble litt distrahert, men såg ikke ut som han fikk helt med seg hvem eller hva som strøk han på ryggen. Kanskje likegreit?

Etter å trent kontakt en god stund så fant vi ut at vi skulle spassere litt videre. Og tok turen til Rød/bare blå for en kakao og skolebrød. Jammen godt med mat også når eierne sliter seg ut med kontakttrening :) Hundene satt nok en gang å stirret på bylivet, nå litt roligere enn i starten.

Så tok vi turen litt lengre hvor vi fant ut at nå var valpene... UNGhundene blitt slitne, for både den ene og den andre fikk noen raptusser. Så da bestemte vi oss for å avslutte dagen og reise hjem.

Her er et par bilder av guttene utenfor rød/bare blå :)

Nico stirrer...

Aaroh står og venter på Ingrid.

Litt tid til å se på fotografen også :) FINESTE Aaroh!

Sitter som en PREST... :)


jeg og Nico gikk hjem (tar 30 min ca) og i skogen slapp jeg han løs. En noe vill dalmatiner sprang rundt i skogen og hadde skikkelig tussebyer. Men er da litt underholdende også :)

Så jeg filmet en liten lek/seanse vi hadde i skogen. Kan kalle det gjemsen eller babyleken "hvor er baby'n?". Alle har vell sett Istid?! :) Vell, hvertfall ble filmen litt rotete og slikt, men litt morsom også...

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha.........for en utrolig morsom filmsnutt.
    Den var en fornøyelse å se.

    SvarSlett
  2. Hehe :)
    Så bra da!! Syns det er kjempegøy å holde på slik i skogen, litt flaut om noen kommer rundt svingen :p men absolutt verdt det!

    SvarSlett

Følgere