Nydelige hunder

fredag 25. juni 2010

12 uker...

Nico vokser og er blitt 12 uker nå:) Veide han i går å han veier hele 14.5 kg så her øker det i vekt... Vi har vært i Trondheim en tur igjen. Har vaksinert Bronto i Trondheim og skulle vaksinere Nico i dag. Men veterinæren var desverre tom for vaksiner så vi må vente en uke til :-/

Men Bronto som har ørebetennelse ble behandlet hvertfall! Fikk bedøvelse og fikk skylt og ordnet øret ;) Så han er fremdeles ganske groggy stakkars og sover enda... Håper han er seg selv igjen til i morgen!

Ellers så går jo dagene da! Nico springer villmann på plena og fikk en skikkelig raptus på plena da den var nyklippet! Han såg litt forundret ut i starten, men syntes tydeligvis det var HELT TOPP med kortklippet plen å springe på! Resultatet ble en grønn dalmatiner og en "plaget" Bronto:) Samtidig klarte han å sette fast baklabben på verandaen i dag som resulterte i hyl og panikk. Men fikk rolig løsnet på labben og den ser uskadet ut og han springer rundt akkurat som før! Godt er nå det:)

En trist nyhet er at Shelby er blitt syk! Det er kjempetrist og det er nok noe i hjernen (nevrologisk eller hjernesvults) så det er ikke noe å gjøre med det. Så eier har bestemt at det beste er at Shelby får slippe, hun har det ikke bra slik det er nå og da er det nok den beste avgjørelsen. Uansett hvor glade vi er i henne, hennes beste må være i fokus! Store trøstetanker til Shelbys eier <3<3 Superglad i dere begge!!

Bronto sover ut rusen fra veterinærbesøket <3

Shelby <3<3

Nico med ny leke!


God sommer til lesere av bloggen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere