Nydelige hunder

lørdag 26. juni 2010

Photoshoot!

I dag regnet det fælt ute, men det ble en tur ut likevell. Etter å ha sovet hele gårsdagen så hadde Bronto mye energi så her måtte det luftes:)

Tok på regndressen, pakket hundene i bilen og kjørte 5 minutter. Kjørte til lurvikvannet som ikke er langt fra der jeg bor, vi gikk litt først før vi kom frem til vannet. Med hundene løse så de sprang i eget tempo over alle haugene der. Bronto hadde kick å sprang rundt i ring og brølte og styrte på. Men Nico var ikke enig der, han klarte nemlig å falle ut i vannet og dermed var han blitt kald. Så han ville rett og slett ikke leke! Noe Bronto gidde blaffen i:) Her skulle det springes og lekes... Siden Nico ble så klissvåt så ble det ikke sååå lang tur. Men Bronto fikk sprunget en god del og i terrenget er det veldig god mosjon også. Så tok vi en liten lydighetsøkt hjemme, samtidig som de lekte på plena senere på dagen, når Nico hadde tørket og fått varmen i seg igjen... Ikke greit å være liten valp med tynn pels nei!

Siden det regnet så innmari ute så ble det lite bilder fra dagens strabaser. Tok heller en liten photoshoot inne på stua;) Så vil dele noen bilder der!

Nico i god stil. Får jeg den? takk takk!!


Søvnig?

Jeg er våken jeg altså!

Soveeer!!

Matmor fant ut at for å følge med veksten så tar vi bilde av Nico ilag med noe!!
Lukter godt?

Hva skal vi med den der da?!?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere