Nydelige hunder

tirsdag 15. juni 2010

Ny tur til sjøen!

Tirsdagen ble det tatt en liten tur ned til sjøen. Bronto vasser rett ut i vannet, mens Nico holder seg på land. De utforsket rundt og spiste på alt. Nico syntes at tang var kjempesnadder og hoppet og klatret på berg og steiner...

Nico skled uti vannet med en fot, å det var vist ikke helt slik han hadde tenkt det for han var ganske rask opp på land igjen :) Mens Bronto skled ned fra et Berg og fikk seg en real svømmetur tilbake til meg (se bilder under). Nico greide også det utrolige å dette ned i en dam med gammelt sjøvann og råtnet tang og diverser. Så han mptte pent i dusjen da vi kom hjem. Skitne seg til kan han meget bra, men å bade skal han ikke:) hehe! Håper han bader mer etterhvert.

På onsdag drar vi til Trondheim en tur:) Skal liggeover til en venninne og møte et par hunder. Kanskje også ta en liten gåtur i en eller annen gate. Miljøtrening kan man aldri få nok av! Så blir spennende. Det er meldt opphold i tr.heim de neste dagene så håper det blir slik. Hvertfall ikke regn. Så får jeg komme inn med oppdateringer og forhåpentligvis bilder på tordag. Venninnen min eier en kjempenydelig Olde English Bulldog tispe ved navn Shelby. Godjente det:))!

Bronto datt på sjøen!!

Bronto på svømmetur inn til land igjen eller å ha falt på sjøen!

NYDELIGE Nico-gutten min <3

Nico utfordrer skjebnen og balanserer litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere