Nydelige hunder

søndag 6. juni 2010

Første tur til sjøen!

I dag var det ikke sol, men opphold og en grei temperatur. Vi tok oss en spasertur til "stranden"! Nico har nok en medfødt egenskap for å gå i bånd og ville helst gå hele veien.

Han smakte på sjøvannet og fant tydeligvis ut at det IKKE var noe godt. Hostet og harket! Så stappet han EN labb i vannet. FYSJ! Det var vist ikke noe særlig det heller. Så han holdt seg på land og spiste tang. Samtidig som han sprang rundt og snublet i alle steinene! Er ikke uten grunn at han kalles snublefot nei.

Vi møtte en Pekingneser, men den virket ikke grei. Den virket rett og slett skummel slik den knurret, bjeffet og glefset... Så den hilste vi ikke på nei! Men eieren derimot, hun kunne vi hilse på :)

Senere på kvelden fikk han sitt første "møte" med en katt. En bitteliten sort katt. Først knurret han på katten, og katten skøyt rygg. Og plutselig sprang katten av sted og opp i et tre, nico sprang delvis etter og logret. Fikk også snust seg frem til treet. Men klarte ikke å skjønne at katten faktisk var oppe i treet. Han prøvesmakte også en sopp, som matmor tok fra han. Ingen peiling på hvilke sopper som er "farlige"! Litt hønemor også da kanskje.

Vannet er litt skummelt!

Men tang er gøy!

Skal vi opp her?

2 kommentarer:

  1. Han er utrolig nydelig :)
    Hilsen Pelsen <3

    SvarSlett
  2. Takker Pelsen;) Kan ikke annet enn å si meg enig!

    SvarSlett

Følgere