Nydelige hunder

onsdag 2. juni 2010

Koslig valpetid!

Valpen er kommet i hus og begynner å finne seg ganske godt til rette her hjemme. Han er tilittsfull, aktiv, leken og veldig sosial. Har blitt så utrolig glad i han allerede :) 

Jeg forventet mer aktivitet enn det som er nå, men han er jo bare valp enda så det blir garantert mer aktivitet etter hvert! Foreløbig er det lek, soving, tissing, spising og bærsjing som står på timeplanen. Og det går forsåvidt bra, vi hadde ett uhell inne på mandagen. Fullstendig min feil. han var færdig med maten sin og jeg stod med hodet i fryseren akkurat da. Og ops! Der var det en dam på gulvet. hehe! Slik kan det gå... Men utenom det så er det tissing og bærsjing ute i lange baner. Hvem skulle tro at en valp kan bærsje så mye på en gang?

Ellers så fikk han møte Bronto på kvelden da vi kom hjem. Bronto var veldig nysgjerrig på Nico, men gikk veldig bra. Men en veldig sliten Nico etter både flytur og biltur... Biltur fra oppdretter til flyplassen (30 min) gikk ikke så bra. Han satt på fanget og det var sutring hele veien. Så på flyplassen satt vi oss ute på plena. Der tasset han rundt og spiste løvetann og var veldig trygg selv om buss og bil durte forbi. SÅ skulle vi inn på flyet... Flybaggen var jammen i minste laget og valpen litt for stor. Men fikk han inn i baggen, selv om han protesterte litt der. Han begynte å sutre å hyle med en gang og når han først roet seg så skulle selvsagt flyet ta av!! Så han fant ikke roen der og sutret og hylte nesten uavbrutt på flyturen som heldigvis bare tok 50 minutter... Jeg fikk ta flybag'n opp i sete ved siden av meg og stikke hånden nedi, men det hjalp ikke mye for den stakkars valpen!

Heldigvis gikk bilturen fra flyplassen og hjem kjempebra. Da var han nokså sliten stakkars, så han sovnet raskt der...

Ellers så viser det seg å være en ganske matglad hund! Har jeg godbiter så fotfølger han meg rundt og følger godbiten bra. Han kan ikke stort enda. Men vi har begynt smått på innkalling, stå og ikke minst dotreningen... Han spiser godt, drikker mye og har ikke hatt stressmage! *suksess*

Vi var en tur oppe i skogen i dag. Måtte lufte Brontogutten en tur, slik at han får springe fra seg. Så da ble Nico bært mesteparten av veien. Men fikk selvsagt ned å undersøke forskjellige plasser. Han er veldig modig så han springer rundt, i hælene på Bronto og utforsker alt. Ingen flått på Nico enda, og Bronto har fått flåtthalsbånd!! Etter skogsturen har Nico fått litt irritert hud på magen, men slik er det med snau mage og springing i høyt gress og lyng i skogen.

Ligger på senga si og slapper av!!


Nico ute på plena og utforsker!


1 kommentar:

  1. Kan du fortelle meg hvordan du går frem for å få hunden stueren?? Chevy gjør fra seg heeele tiden, blir så oppgitt :S men men, er vell normalt når de er så små enda?? hun er 9 uker nå.. men hun er kjeeeempe flink å kjøre bil :))

    Kan tru Nico koser seg med storebror i skogen! du må ta noen bilder av de to ilag :)

    SvarSlett

Følgere