Nydelige hunder

søndag 24. april 2011

Påsketur, våren har kommet!

I går var vi på en skikkelig påsketur, vi pakket sekken med sitteunderlag, appelsin, kjeks med sjokoladebiter, brus og nøtter. Her skulle det tures :)
Vi kjørte til Moxy ute i Elnesvågen og fulgte en skogsvei der, Nico og Bronto travet rundt med sine sprell og utforsket alle luktene. Dog syns Bronto det er litt i varmeste laget med steksol og 20 grader, og null vind samtidig. Så begge hundene var jevnlig ute i grøften og drakk vann og avkjølte seg.

Vi møtte noen få folk, hesten og joggere. Ropte inn hundene hver gang uten noe som helst problem. Og må si at våren virkelig er kommet nå.
Det største vårtegnet av dem alle fant vi i grøftedammen, nemlig froskeegg.
Noen mer utviklet enn andre, Nico luktet på noen egg. Men nøyde seg heldigvis med det, Bronto har sett slike uinteressante ting før så han brydde seg ikke noe om hverken froskeegg eller vårblomster. Nico spiste derimot hestehoven Lisa hadde siktet seg inn på med kameraet. Morroklompen!
Vi hadde hvertfall to kjempefornøyde hunder med oss.
Vi gikk et godt stykke innover skogsveien, snakket og såg på den fine naturen og snøen i fjellene som snart er borte. Kjempeherlig!
Vi gikk innover forbi Myrbostadsetra og innover mot Børresdalen.
Hundene raste rundt, vi satt oss ned og spiste appelsin og kjeks! Kjempetrivelig :) Bronto var sliten, men hvem har mer energi på slutten av turen? Joda, det er lille turbohunden Nico.

Noen bilder av hundene fra turen :)
Herlige Nico har begynt å rulle rundt å kose seg i gresset, både alene og med Bronto :)

Deilig tur med verdens herligste hunder <3 <3

2 kommentarer:

  1. Kjempefine bilder, av de flotte guttene dine! :D Froskeegg var det mange av der jeg bodde før, var moro å gå forbi der og se dem bli store frosker, var enormt mye. Dere har virkelig vår der, er det ikke herlig :D :D

    SvarSlett
  2. Så ut som en herlig tur:)

    SvarSlett

Følgere